TSO

TSO (TussenSchoolseOpvang)
Bij ons op school hebben de kinderen al jaren de mogelijkheid om tegen betaling tussen de middag over te blijven. U kunt hierbij kiezen uit structureel overblijf en incidenteel overblijf.

Structureel overbijf

• 1 vaste dag overblijf € 50,- per jaar.
  • 2 vaste dagen overblijf € 100,- per jaar.
  • 3 vaste dagen € 150,- per jaar.
  • 4 vaste dagen € 175,- per jaar.

(het 3e kind in een gezin is gratis bij afname van dezelfde vaste dagen)

Wanneer u kiest voor structureel overblijf dan kunt u een inschrijfformulier aanvragen op school. U geeft hierop aan welke dagen u structureel overblijf wilt afnemen voor uw kind(eren). Daarnaast ondertekent u een automatische incasso voor het afschrijven van de bedragen.

Incidenteel overblijf

Strippenkaart voor 5x overblijf € 10,-

Kinderen kunnen alleen incidenteel overblijven als zij in het bezit zijn van een strippenkaart. Deze kaart bevat 5 strippen en kost € 10,00. Hiermee kan uw kind vijf keer incidenteel overblijven. De kaart kunt u aanschaffen bij de overblijfcoördinator. De kaart blijft op school en wordt daar telkens afgestempeld. Als de kaart vol is krijgt u een seintje zodat u een nieuwe kaart aan kunt schaffen. Met los geld kan er dus niet worden overgebleven.